Γιατί να μας επιλέξετε

ΕΜΠΕΙΡΙΑ →

Η εμπειρία του τεχνικού που θα ασχοληθεί με το όχημά σας, είναι το σημαντικότερο εργαλείο για τη σωστή εκτίμηση της βλάβης που έχει προκύψει. Η ορθή εκτίμηση είναι αυτή που θα βοηθήσει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη επισκευή και την αποφυγή άσκοπων δαπανών.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ →

Είναι το σύνολο των γνώσεων, της εμπειρίας και της επιλογής των κατάλληλων μεθόδων για την αποτελεσματικότερη επίλυση του προβλήματός σας. Είναι προϊόν μακράς ενασχόλησης με το αντικείμενο και εξειδικευμένων γνώσεων, αποτέλεσμα συνεχούς μετεκπαίδευσης μέσα από πιστοποιημένα  σεμινάρια των κατασκευαστριών εταιριών.

l

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ →

Το συνεργείο μας εξειδικεύεται στην συντήρηση και επισκευή των οχημάτων PORSCHE, του ομίλου VW (AUDI,VW,SKODA,SEAT). Παράλληλα όμως η μακρά εμπειρία και οι εξειδικευμένες μας γνώσεις, μας επιτρέπουν να αναλάβουμε την επισκευή και συντήρηση οχημάτων οποιασδήποτε μάρκας και EXECUTIVE CARS όπως JAGUAR, LAMBORGHINI, FERRARI.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ →

Το συνεργείο μας είναι εφοδιασμένο μεταξύ άλλων με δύο πλήρως αναβαθμισμένα σύγχρονα διαγνωστικά. Μηχανή ογκομέτρησης, καθαρισμού και συντήρησης μπέκ βενζίνης, καταλληλη και για TSI,TFSI,GDI (Gasoline direct injection), Ψηφιακό, τετρακάναλο παλμογραφο, Αναλυτή καυσαερίων και πολλά ακόμα ειδικά εργαλεία.

Z

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ →

Η μεγάλη προσφορά ανταλλακτικών από εταιρείες σε όλο τον κόσμο, με αμφίβολη πολλές φορές ποιότητα, κάνει περισσότερο από απαραίτητη την καθοδήγηση του υπεύθυνου μηχανικού. Αυτός είναι που θα προτείνει κατά περίπτωση τα κατάλληλα και ποιοτικά ανταλλακτικά για μια σωστή και εγγυημένη εργασία.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ →

Η συνέπεια αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ομαλή και απρόσκοπτη διεκπεραίωση των εργασιών μας. Η τακτική ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών και η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής και συντήρησης με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη επιστροφή του οχήματος σας στην ενεργό δράση, χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία μας.